Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Στατιστικά στοιχεία ελέγχων Δ & Ι ΚΤΕΟ

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών έχει αναρτήσει τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία διενεργηθέντων τεχνικών ελέγχων ανά περιφέρεια, είδος ελέγχου, είδος οχήματος και τελικό αποτέλεσμα.

 Επειδή περιλαμβάνουν στοιχεία μόνο από το 2015 μέχρι σήμερα και οι τελευταίοι μήνες του 2015, περιλαμβάνουν οχήματα τα οποία ελέγχθηκαν εκπρόθεσμα με μειωμένο παράβολο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτοί οι έλεγχοι θα επαναληφθουν στη διετία, φέτος.

Συγκεντρώσαμε αυτά τα στοιχεία σε πίνακες και Αττική, πιο αναλυτικά για την Αττική.

Συνάδελφοι που έχουν επεξεργαστεί στοιχεία για άλλες περιφέρειες ή χρειάζονται βοήθεια για να το κάνουν, ας απευθυνθούν στο σωματείο .
 
 Για ιστορικούς λόγους, επεξεργαστήκαμε τους τεχνικούς ελέγχους τον μήνα Απρίλιο 2020 , σε συνθήκες "καραντίνας", για οχήματα που σε πρώτη ανάγνωση δεν καλύπτουν τον όρο "για τον τεχνικό έλεγχο φορτηγών και λεωφορείων αυτοκίνητων οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές,". Για τα υπόλοιπα χρονικά διαστήματα "καραντίνας", δεν μπορούμε να απομονώσουμε τους ελέγχους, μιας και η "καραντίνα", δεν αφορούσε ολόκληρο ημερολογιακό μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου